Lynskak

SKAK

LYN

26. oktober 2022

NY KLUBMESTER I LYNSKAK


Årets klubmesterskab i lynskak blev afviklet med 6 deltagere. Vi spillede dobbeltrunde, så alle mødte hinanden 2 gange.

Efter en spændende afslutning, hvor mesterskabet først blev placeret i sidste parti, blev Michael V. Nielsen vinder med 8½ point af 10 mulige. Henning snublede over Jens i sidste parti og blev dermed nr. 2 med 8 point.

29. april 2022

NY KLUBMESTER I LYNSKAK


Efter årets generalforsamling blev det Corona-udskudte klubmesterskab i lynskak afholdt. 6 medlemmer valgte at deltage.

Suveræn vinder blev Henning Andersen med maksimum 5/5.

Michael blev nr. 2 og Sigurd nr. 3.

KLUBMESTERSKAB 2018/19


Klubbens første officielle klubmesterskab i lynskak løb af stablen tirsdag d. 16. oktober. 10 deltagere var mødt op, heriblandt Michaels søn Laurits og Ann-Vibeke, som vi har set en enkelt gang før.


Der blev spillet alle mod alle, og allerede i 1. runde ramlede de 2 forhåndsfavoritter Michael og Sigurd sammen. Her trak Michael det længste strå, da han snuppede en officer, og derfra var det spil til ét mål. Herefter så Michael sig ikke tilbage og lagde samtlige modstandere ned og blev dermed klubbens første officielle klubmester i lynskak med de imponerende cifre 9/9 !!


Til højre kan du se alle resultaterne.

GENERALFORSAMLINGSLYN 2017


Sæsonens sidste lynturnering ved generalforsamlingen. 8 spillere blev hængende og spillede alle mod alle. Henning A. vandt med 6½/7.

OPSTARTSTURNERING 2016


Årets første lyn-turnering blev afviklet efter spillermødet. 10 mand spillede alle mod alle.

Sigurd vandt med 8/9.

JULEAFSLUTNING 2015


Der var mødt 7 spillere op til årets juleafslutning. Én af dem var et ekstra glædeligt gensyn - John Jeppesen havde fået lyst til at spille lidt lynskak - og mere end det. Han havde besluttet sig for at melde sig ind i klubben igen. Han dukker op, når vi skal spille klubmesterskab.


Juleafslutningen var der nok ikke så meget jul over, men de fremmødte fik dog spillet noget lynskak med 7 minutters betænkningstid. Som I kan se nedenfor, var der ikke meget jul over Sigurd. Gavehumør var han da i hvert fald ikke i. Bemærk at Flemming vandt over Henning M! Han satte sørme Henning mat - godt set.