Lynskak

SKAK

LYN

KLUBMESTERSKAB 2018/19


Klubbens første officielle klubmesterskab i lynskak løb af stablen tirsdag d. 16. oktober. 10 deltagere var mødt op, heriblandt Michaels søn Laurits og Ann-Vibeke, som vi har set en enkelt gang før.


Der blev spillet alle mod alle, og allerede i 1. runde ramlede de 2 forhåndsfavoritter Michael og Sigurd sammen. Her trak Michael det længste strå, da han snuppede en officer, og derfra var det spil til ét mål. Herefter så Michael sig ikke tilbage og lagde samtlige modstandere ned og blev dermed klubbens første officielle klubmester i lynskak med de imponerende cifre 9/9 !!


Til højre kan du se alle resultaterne.

GENERALFORSAMLINGSLYN 2017


Sæsonens sidste lynturnering ved generalforsamlingen. 8 spillere blev hængende og spillede alle mod alle. Henning A. vandt med 6½/7.

OPSTARTSTURNERING 2016


Årets første lyn-turnering blev afviklet efter spillermødet. 10 mand spillede alle mod alle.

Sigurd vandt med 8/9.

JULEAFSLUTNING 2015


Der var mødt 7 spillere op til årets juleafslutning. Én af dem var et ekstra glædeligt gensyn - John Jeppesen havde fået lyst til at spille lidt lynskak - og mere end det. Han havde besluttet sig for at melde sig ind i klubben igen. Han dukker op, når vi skal spille klubmesterskab.


Juleafslutningen var der nok ikke så meget jul over, men de fremmødte fik dog spillet noget lynskak med 7 minutters betænkningstid. Som I kan se nedenfor, var der ikke meget jul over Sigurd. Gavehumør var han da i hvert fald ikke i. Bemærk at Flemming vandt over Henning M! Han satte sørme Henning mat - godt set.