Sæson 2017-18 3

3.-HOLDET I C-RÆKKEN

1. & 2. runde - lørdag 25/11-17

SLS 3 - Faxe 4:  0-4

SLS 3 - Præstø 3:  ½-3½

Så kom vi igang. 1. Runde mod Faxe 4, tja hvor skal man starte. Franz kom foran med en officer, men glemte at styrke spillet. Så faldt det fra hinanden. Benjamin fik et fornuftigt spil og holdt ud i 53 træk, men desværre ikke nok. Frank flyttede en springer og havde pludselig 2 officerer i slag, derefter bare nedtur. Lars mødte ligesom de andre en juniorspiller. Spillede lige op gennem hele partiet, men glemte at holde øje med tiden.

0-4, uha uha uha, de juniorer er ikke sådan lige at spille op med .


2. Runde mod Præstø 3. Frank, Benjamin og Franz startede fint, men igen mod juniorer. Franz og Benjamin blev stille og roligt "kørt over", Frank mødte dagens eneste ikke-junior. Det gik ellers fint, men igen et forkert slag. Undertegnede mødte William V, som har et pænt ratingtal (1472 - red.). Jeg førte med en bonde, men vi havde begge dronning og et tårn, og så har jeg en løber og William en springer i en noget kompliceret stilling. Så efter at have set, at de 3 andre havde tabt, tilbød jeg remis, som blev modtaget.


- Peder

3. runde - onsdag 20/12-17

Maribo 4 - SLS 3:  3-1


4. runde - tirsdag 30/1-18

SLS 3 - Maribo 4:  3-1

Så vandt SLS 3 også. Lars tabte igen til Mathias på samme åbning, dvs. 2 løbere der trykkede på Lars' kongestilling. Frank vandt, selvom modstanderen havde 3 fribønder. Frank fik sat mat med et tårn efter flere gange skak. Benjamin spiller mere og mere sikkert og vandt efter at have taget den ene officer efter den anden. Franz havde store problemer længe, men kom til sidst så meget foran, at modstanderen opgav. 3 - 1, og så endda mod 3 juniorer. Kun Frank mødte en senior.


- Peder

5. & 6. runde - lørdag 10/3-18

Faxe 4 - SLS 3:  3-1

Præstø 3 - SLS 3:  2-2

SLS 3 spillede dobbeltrunde i Bårse / Præstø. Første kamp mod gruppe vinderne. Frank satte mat i 16 træk, Lars fik revanche mod Jacob P. , Benjamin fik ikke spillet til at fungere i første runde, Peder vandt uden det helt store.


Anden runde ved mod Præstø (de senere 2'ere - red.) så kørte det for Benjamin, der ligesom Frank vandt. Lars mod Johannes - igen junior, blev sat mat. Peder havde et solidt spil og førte med 3 bønder. Forærede helt unødvendigt sit tårn væk i et ellers vundet slutspil.


Frank fortæller selv om sine partier: "Jeg vandt begge mine kampe med en åbning, som alle siger er dårlig. De spillere, jeg spillede mod, var svære at slå sådan bare lige. Der var først en junior, som ikke havde set en spille a4 før og jeg tvang ham til at spille hurtigt. Bagefter var det en ikke-junior, som også hoppede med på a4 og han blev slagtet ved et fejltræk med en bonde, så det blev til 16 træk fra min side og brugte godt 24 træk på at slå juniorspilleren. Så jeg synes, det var en god dag på kontoret for mig - 2 point i 2 kampe".


En sejr og en uafgjort - hvis SLS 3 bare havde spillet sådan fra starten, tja så kunne vi have været gruppevinder og stå til oprykning.


Tak til alle spillere - vi prøver igen næste år.


- Peder

LINKS

HOLDOPSTILLING

I stærkeste opstilling består holdet af flg. spillere:


1. Peder Skotte

2. Lars Møller

3. Frank Simonsen

4. Franz Mortensen

HOLDLEDER

Peder Skotte

Email: nielspeder53@gmail.com

Mobil: 24411984

SPILLEDATOER OG STEDER

Lørdag 25/11 2017 i Maribo - dobbeltrunde

Onsdag 20/12 2017 i Maribo

Tirsdag30/1 2018 i Kettinge

Lørdag 10/3 2018 i Præstø - dobbeltrunde


TOPSCORER

Benjamin og Frank 3/6


ARKIV