SLS Open

SLS Open 2020

Velkommen til den 9. udgave af SLS Open. Vi er i år 20 deltagere, så fremgang efter sidste års massive dyk, men langt fra rekorden på 28 fra for 3 år siden. Det bliver derfor en enkelt 8-mands gruppe og en monradgruppe med 12 deltagere. I år dejligt med 5 udenbys spillere fra både Maribo, Vordingborg og Nykøbing F.


Et kig i krystalkuglen viser en svag favoritværdighed til Sigurd i gruppe 1, men rating er jo ikke alt, så faktisk er gruppen ret åben. Vi tror dog på en lokal sejr, og måske Kim har banket rusten tilstrækkeligt af til at komme til tops. Henning A. og Jens er andre gode bud på en vinder, men Henning har vist en lidt svingende formkurve på det seneste, mens Jens på den anden side er i fremgang. Søren fra Maribo har vundet turneringen før, så også her er der en kandidat. Jan Ambirks ratingtal skal man heller ikke lade sig snyde af - det er usædvanligt lavt p.t., så her er der nok også nogle ambitioner om at hente rating hjem. Nicklas og Morten må nok betegnes som outsidere, meeen...


I gruppe 2 bør vinderen nok findes mellem Henning M., Jon, Jan og Knud Ole. Men der er masser af ganske habile spillere, de kan snuble over undervejs. Og så er der "the dark horse" Klaus Nedergaard fra Nyk. F., som vi ikke har set i aktion herude i SLS, så måske er der her en god udfordrer til de "etablerede" deltagere.


God turnering til alle.

Referat af 1. runde

Et enkelt udsat parti ellers fuldt fremmøde. Kampen mellem Jan og Franz i gruppe 2 spilles senere. Jans øjne er ikke blevet i orden endnu, og det er ligesom en fordel at kunne se brættet og brikkerne medmindre man er meget skrap til blindskak 😜.


I gruppe 1 lagde Nicklas fra Maribo hårdt ud ved at have Jens helt ude i tovene. Han kom foran med en kvalitet og havde splittet Jens' stilling fuldstændig ad. Det skal dertil siges, at Jens selv var ude om det. En hovedløs dronningskak tabte reelt partiet, men rutinen fornægtede sig ikke, og det lykkedes for Jens med hårdt arbejde at hive en remis hjem. Kim vandt over Morten med en merbonde i et tårnslutspil. Jan Ambirk fra Vordingborg vandt over Søren fra Maribo, og måske ikke overraskende blev det en remis mellem Sigurd og Henning A. Sigurd spillede dog længe på en gevinst med hvidfeltet løber og 4 bønder på hver side. Sigurd havde en lille fordel i, at Hennings bønder stod på hvide felter, men der var ingen mulighed for et gennembrud, så 1½ time efter Hennings remistilbud, accepterede Sigurd endelig.


I gruppe 2 vandt Henning J. fra Maribo overraskende over Henning M. Det var også her en enkelt bonde, der afgjorde det hele. Svend Aage vandt også lidt overraskende over Jon, mens der nok ingen overraskelser var i, at Knud Ole vandt over Frank, og Peder vandt over Flemming. "The Dark Horse" alias Klaus Nedergaard fra Nyk. F. lagde godt fra start med gevinst over Lars.


- Sigurd

Referat af 2. runde


Referat af 3. rundeReferat af 4. runde

Referat af 5. runde


Referat af 6. runde


Referat af 7. runde


FRA TURNERINGSLEDERNE

Jan Andersen har pga. sygdom valgt at trække sig fra turneringen. Da han ikke har nået at spille nogen partier, er han helt trukket ud af turneringen, og der spilles i gruppe 2 fremadrettet med oversidder. Det er spillernes eget ansvar at holde øje med, om de evt. skal sidde over i en runde.

LINKS

SPILLEDATOER

Tirsdag 21/1 kl. 19.00

Tirsdag 4/2 kl. 19.00

Tirsdag 18/2 kl. 19.00

Tirsdag 25/2 kl. 19.00

Tirsdag 10/3 kl. 19.00

Tirsdag 24/3 kl. 19.00

Tirsdag 14/4 kl. 19.00

TURNERINGSLEDERE

Sigurd Marthendal (hoveddommer)

Peder Skotte

PRÆMIER

Der vil være præmier til flg:

Gruppe 1:

Nr. 1-2

Gruppe 2:

Nr. 1-2


Præmierne vil i tilfælde af pointligestilling blive delt.

AFBUD

Afbud skal meddeles både turneringsleder Peder Skotte 24 41 19 84 og modstanderen. Det er afbudsgivers ansvar at aftale ny spilledag med modstanderen.


Mulige datoer for afbudsrunder:

28/1, 11/2, 3/3, 17/3, 31/3, 7/4.


Afbud 1. runde

Franz og Jan - spiller indbyrdes 28/1?


Afbud 2. runde


Afbud 3. runde


Afbud 4. runde


Afbud 5. runde


Afbud 6. runde


Afbud 7. runde


ARKIV

Hvor & hvornår


Spilledag:

Tirsdag kl. 19.00

Torsdag: Hjemmekampe i holdturneringen


Sæson:

September til april (inkl.)


Spillested:

Kettinge Fritidscenter

Kettingevej 78

4892 Kettinge

Kontakt


Formand:

Jens Peter Petersen

Email: formand@slskak.dk

Mobil: 23395503


Kasserer:

Svend Aage hansen

Email: kasserer@slskak.dk

Tlf: 23379967Webmaster:

Sigurd Marthendal

Email: webmaster@slskak.dk

Mobil: 93957963


PR:

Henning Andersen

Email: pr@slskak.dk

Mobil: 61121097

Du er besøgende nr:

web hit counter