Klubmesterskab

KLUBMESTERSKAB

I HURTIGSKAK

I sæsonen 2018/19 starter vi op med et officielt klubmesterskab i hurtigskak. Det får deltagelse af 12 af klubbens medlemmer, der igennem sæsonen spiller alle mod alle - med dobbeltrunde. Alle spillede partier rates som hurtigskak.

 

Det giver 22 runder hurtigskak. Der er afsat 8 aftener hen over sæsonen, primært i ugerne med holdturnering. Hver aften spilles 3 (eller 2) runder med 30 minutter pr. spiller pr. parti. Ude til højre er der en oversigt over datoerne, der også kan ses i årsplanen, samt hvor mange runder, der spilles den pågældende aften. På turneringsskemaet kan I se rækkefølgen af modstanderne, og så kan de skarpeste af jer nok selv regne ud, hvem I skal møde hvornår. Ellers er turneringstavlen, der hænger i klubben, mere detaljeret.

 

Der vil være mulighed for at indhente ikke spillede partier på alle almindelige aftener, hvis der er tid til overs, og modstanderen er indforstået. Man kunne jo også snuppe et parti mere, på de aftener, hvor der kun er planlagt 2 runder, og så er der ligeledes afsat en enkelt aften til udsatte partier i denne turnering (2/4 2019).

 

 

1.-3. runde:

Allerede i 1. runde var der et ratingmæssigt topopgør mellem Henning A. og Sigurd. Det forløb meget lige, indtil Sigurd valgte at ofre en officer for 2 bønder i håbet om at bryde igennem. Problemet var bare, at det skete med 5 minutter tilbage på uret. Ofret så lovende ud, men tiden var den værste modstander, så alle komplikationerne kunne Sigurd ikke nå at regne ud, så denne gang vandt Henning. Aftenens største overraskelse var nok Peders remis mod Michael. Nævnes skal også Franks sejr over Svend Aage.

Foreløbig er det 2 x Henning, der har lagt hårdest ud med 3/3. Meeen... Der er 19 runder endnu!...

SPILLEDATOER:

 

Tirsdag d. 30. oktober kl. 19 - 3 runder

Tirsdag d. 20. november kl. 19 - 3 runder

Tirsdag d. 11. december kl. 19 - 2 runder

Tirsdag d. 15. januar kl. 19 - 3 runder

Tirsdag d. 29. januar kl. 19 - 3 runder

Tirsdag d. 26. februar kl. 19 - 2 runder

Tirsdag d. 12. marts kl. 19 - 3 runder

Tirsdag d. 2. april kl. 19 - udsatte partier

Tirsdag d. 16. april kl. 19 - 3 runder

Hvor & hvornår

 

Spilledag:

Tirsdag kl. 19.00

Torsdag: Hjemmekampe i holdturneringen

 

Sæson:

September til april (inkl.)

 

Spillested:

Kettinge Fritidscenter

Kettingevej 78

4892 Kettinge

Du er besøgende nr:

web hit counter