1.-holdet

1.-HOLDET I MESTERRÆKKEN

1. runde - søndag 28/10 - 2018

SLS 1 - Dianalund 1: 4½-3½

 

Holdkampen mod Dianalund 1 er netop startet. I forgrunden Jens med de sorte brikker og bagved Jeppe, Michael og næsten skjult Henning A. Ovre ved dørene ses Peder, Jan og Morten.

Sigurd er fotograf.

Så var det tid til vores kun 2. optræden i Mesterrækken i klubbens historie. Ligesom for 2 år siden er vi havnet i hovedkredsens bedste række på et afbud, så derfor må vi nok forvente at skulle præstere en hel del over evne for at blive hængende i rækken.

 

Vi er seedet som nr. 7 ud fra vores gennemsnitsrating, og dagens opgør var så mod de 2. seedede fra Dianalund. Vi stillede op med Jan og Peder som reserver for Valerii og Henning M. Undertegnede havde ellers også meldt afbud, men weekenden med konen i København blev aflyst (og ikke af mig!), og så var der jo et andet sjovt sted, jeg kunne være.

 

Da Dianalund dukkede op, kunne vi se, at de også havde en del reserver med. Vores samlede forventede score viste sig at blive på 3,13, så vi var underdogs, meeen... vi slog dem for 2 år siden, hvor vi også var underdogs. Det var så til gengæld også det eneste hold, vi slog dengang... Men sæsonen 2016/17 kan I jo repetere i arkivet.

 

Vi valgte at flytte til nabolokalet, der jo har gardiner. Vi har erfaring for en lav og drillende efterårssol, når vi nu spiller midt på dagen. Til gengæld havde belysningen sit eget liv. Det tændte og slukkede efter forgodtbefindende, og vi kunne intet gøre ved det.

 

Men nu til skakken! De enkelte spillere på holdet har på opfordring skrevet lidt om hver deres parti. Det må I gerne blive ved med fremadrettet. Det er et meget sjovere referat på den måde - både at læse og skrive.

 

0

Sigurd fortæller fra 1.-brættet: "Inden dagens opgør havde jeg haft lejlighed til at repetere min kamp mod John Christensen for 2 år siden, og det var en kedelig repetition af et parti, jeg burde have vundet, men tabte på tid. I kan selv læse mere om det i arkivet. Der var derfor et stort ønske fra min side om revanche! Michael havde også været flink at sende nogle af min modstanders partier fra Chessbase.

Partiet startede fuldstændig som sidst, men allerede i træk 5 afveg min modstander. Han havde måske også forberedt sig og fået repeteret sin åbningsfejl for 2 år siden. Til gengæld lavede jeg en unøjagtighed i træk 7, da jeg spillede e6, og dermed spærrede min hvidfeltede løber inde for resten af partiet. Det kom jeg mig dog over, men hver gang stillingen blev udlignet, lavede jeg en nyt halvdårligt træk, så det var hele tiden op ad bakke, lige indtil jeg lavede en MEGET stor fejl i træk 20, der kostede en løber, hvorefter bakken blev forvandlet til Alpe d'Huez. Derfra var det spil til ét mål, og 10 træk senere opgav jeg".

 

1

Henning fortæller fra 2.-brættet: "Åbningen kan vel kaldes en hybrid. Larsen åbning blandet med Dronning bonde/Indisk spil, - men efter 12 træk lander vi i en stilling som jeg har været i før. Jeg trækker herefter ”lidt” bevidst et tvivlsomt træk som jeg før har haft succes med. Dette for at skabe lidt spil i en stilling, der byder på afbytninger og lige spil. Døring og jeg havde aftalt at gå til den. Spil for alle pengene. Ingen havde alligevel forventninger til os.

Pludselig får jeg tid til at se lidt på de andre partier og vi fører jo. Efterhånden har vi byttet af, så vi kun har tårne og bønder tilbage i en fortsat lige stilling. Efter at have vurderet de tilbageblevne stillinger tænker jeg, at jeg med remis vil kunne bidrage til, at vi mindst får 3 point ud af dette. Min modstander tænker længe og trækker videre. Ved træk 27 får jeg dummet mig, og min stærke modstander tager efterhånden over. I sidste øjeblik overser han er mat. Afslutningsvis skal det siges, at jeg sagde: ”Det havde jeg ikke fortjent”. 48 træk og et point...".

 

1

Michael fortæller fra 3.-brættet: "Jeg havde som andre på holdet revanche til gode mod min modstander, Jens Nielsen. For to år siden havde jeg hvid mod Jens, og spillede ganske forfærdeligt i åbningen. Jeg havde op til kampen lige spillet partiet igennem, og det var tåkrummende at se på. Hele partiet blev den gang spil til eet mål: mit.

Nu skulle jeg have sort – og var hævntørstig. 😊

Min modstander spillede roligt i åbningen og udfordrede aldrig min opstilling. Da spændingen i centrum blev brudt på mit initiativ, forsøgte han sig med et bondefremstød som endte med at blive en svag bonde, som jeg vandt. Det virkede som om den tabte centrumsbonde helt desillusionerede ham, for i løbet af få træk faldt hans stilling helt sammen. Lidt hurtigere end nødvendigt ved korrekt forsvarsspil. Først fik jeg en kvalitet og derefter røg en let officer. Bagud med et tårn i slutspillet gav Jens herefter op".

 

0

Jeppe fortæller fra 4.-brættet: "Havde hvid mod en modstander, som jeg sidste gang, vi var i mesterrækken, kunne vinde over. Det lykkedes dog ikke denne gang, selvom jeg med hvid med e4 og mod hans Caro Cann c6 havde mine muligheder for angreb på kongefløjen. Blev dog lidt for overmodig og spændte angrebsbuen en tand for meget med g4 bondeangreb, lige efter jeg havde rokeret kort.

Han fortalte bagefter, at det er et angrebstema i den variant, så jeg så rigtigt, men manglede lige den fornødne tålmodighed mod en 1800 + ".

 

½

Jens fortæller fra 5.-brættet: "Om mit parti er der ikke meget at fortælle. Min modstander åbnede med 1. f4. Jeg har nogle gange spillet Froms gambit, og svaret med e5. 2. fxe5, d6 3.exd6, Lxd6. Hvis skal så spille 3 Sf3, og sort fortsætter med f. eks. g5.

Men hvis hvid spiller 1 f4, så ved han nok også, hvordan den skal skæres. Så jeg spillede 1 -, d5 i stedet, og vi fik et parti præget af afbytninger.

Efter hvids 20.Ld2, fik jeg chancen som fremgår af diagrammet. Det er mit problem i øjeblikket, at jeg ikke ser sådan noget. ☹

20 - , Sf6 vinder en bonde på b2 efter SxS, TxL, springeren må flyttes, og Tårnet slår på b2.

Jeg gav i stedet en løberskak på b6, og få træk senere tog jeg imod remistilbud i en helt lige og død stilling."

 

1

Morten fortæller fra 6.-brættet: "Først gik det godt, så gik det bedre og til sidst gik det forrygende. (Dette var Mortens første respons på redaktørens ønske om et par linjer om partiet... Der kom dog lidt mere. red.)

Nej, pjat. Jeg spillede en rolig og velafbalanceret London-åbning, og han spillede en gang Kongeindisk. Efter nogle forholdsvis rolige udviklingsræk og modsatte rokader (jo, jeg rokerede i dag) – så var der lagt op til et spændende parti. Meget hurtigt får jeg spillet h-bonden frem mod hans kongestilling og efter en afbytning, hvor jeg ofrer mit tårn for hans springer, bliver hans kongestilling udsat nok til, at jeg resten af partiet kan presse ham længere og længere ned mod baglinjen – og til sidst opgiver han.

Fik jeg sagt at det var en god dag og et dejligt parti?".

 

½

½

Jan fortæller fra 7.-brættet: "Jeg røg ud i en variant af Skandinavisk gambit som jeg aldrig før har set. Mente den var dårlig og fik nok overspillet stillingen. Blev presset af løber par mod springere og aktivt konge angreb,så jeg lavede et springeroffer, der gav 2 bønder og en kvalitet for officeren, og som sikrede remisen!"😎.

 

Peder fortæller fra 8.-brættet: "Så lykkedes det endelig at få point for mig i mesterrækken - en remis mod Hin Keung Lin - en spiller med godt 1500 i rating. En løber på den lange diagonal g2 - a8, fik generet min modstander så meget og længe, at jeg kunne holde lige spil. Han tilbød remis, da vi havde hver 2 tårne og 6 bønder tilbage. Da Jens og Jan havde fået remis, var jeg ikke længe om at acceptere".

 

Og da støvet havde lagt sig, havde vi sørme vundet 4½-3½, og det var vi svært godt tilfredse med. Der var lige præcis den portion held, der skulle til (Henning A.) Faktisk ligger vi på en delt 2. plads, men der er temmelig langt endnu! Lad os nyde det, så længe det varer.

 

- Sigurd

2. runde - søndag 18/11 - 2018

Faxe 1 - SLS 1: 6-2

1.-holdet klar til start mod Faxe 1.

Fra venstre bræt 5-8:: Morten Døring, Henning Mogensen, Jan Andersen og Niels-Peder Skotte.

1.-holdet klar til start mod Faxe 1.

Fra venstre bræt 1-4: Sigurd Marthendal, Henning Andersen, Jeppe Hansen, Jens P. Petersen.

Fulde af selvtillid og med de samme gode reserver som sidst - denne gang i stedet for Michael og Valerii - troppede vi op i løvens hule i Faxe. I ved der, hvor alle minder undertegnede om at dukke sig, hvilket jeg huskede de fleste gange... Vores modstandere var desværre i stort set stærkeste opstilling, så det forventede teoretiske resultat ud fra ratingforskellene lød på 6,1-1,9 i Faxes favør. Vi var stærkt undertippede på alle brætter!

 

Men det kunne man nu ikke se, da vi først kom i gang. Der var fuldt fokus og masser af kampgejst, og først efter 3 timer og 20 minutter kom den første afgørelse, da Henning A. måtte strække våben. Han blev fulgt 7 minutter senere af Jens. Men Jeppe og Jan spillede fuldt ud, så de først var færdige omkring kl. 17.

 

Ligesom sidst har de enkelte spillere på holdet skrevet lidt om hver deres parti. Det er altså super fedt at modtage lidt fra alle. Bliv ved med det.

 

0

Sigurd fortæller fra 1.-brættet: "Jeg skulle (som sædvanlig) møde Lars Christensen. Ham har jeg mødt 2 gange tidligere i holdkampe, og begge gange satte jeg gevinster over styr. Sidst jeg mødte ham var ved L-F Mesterskabet 2017, hvor jeg vandt. Så i holdturneringssammenhænge havde jeg et stort ønske om revanche! Dagens opgør havde en lille sjov ekstra vinkel, idet jeg som måske bekendt vandt L-F i 17, og Lars vandt det i 18. Så her var også lidt prestige på spil.

Begge de gange, jeg har haft hvid, har Lars spillet skandinavisk (1. e4, d5), så det havde jeg forberedt mig på. Det kunne jeg så have sparet mig... Partiet startede ellers perfekt set fra min side. Lars spillede en meget lukket åbning, så jeg fik lov at spille bønderne godt frem på brættet. Desværre fik jeg en hjerneblødning allerede i træk 13, hvor jeg fjernede min springer fra dækningen af det felt, hvor Lars kunne plante sin løber - lige i den diagonal, hvor jeg havde dronning/tårn. Det kvalitetstab kom jeg mig aldrig rigtig over, selvom jeg fik den tilbage senere".

 

0

Henning A. fortæller fra 2.-brættet: "Min modstander havde over 2000 i rating, - så jeg tænkte "yes" da han lagde op til Engelsk. Jeg havde sort og sporede langsomt ind på den lukkede variant. Det viste sig at være en rigtig strategi i åbningen. Efter 11 træk står vi lige, og min plan var herefter at nu må den stærke mand med hvid "slide" i det. Det gør han så også, men går ind i et offer hvor han får tårn for løber og to bønder, - men jeg har løberparret som er stærkt.

Efter nogle træk viser det sig at jeg havde vurderet rigtigt ( Fritz er enig ). Desværre trækker jeg forkert i træk 22, - jeg vidste godt hvor min springer skulle hen, men stillede den lige i slag- helt gratis. Havde jeg stillet den der, hvor den skulle hen, havde jeg fået en stilling med to bønder i overskud og vundet ( enighed om dette i analysen efterfølgende).

Positivt at man ikke blev spillet ned, - negativt at man dummer sig så meget. Måske sad flyveturen fra lørdag stadig i kroppen, - men hva...........!!!".

 

1

Jeppe fortæller fra 3.-brættet: "Jeg spillede hvid mod Bent Petersen på 3. bræt. Har aldrig spillet mod ham og var lykkeligt uvidende om, at han havde over 100 ratingpoint mere end mig 😊. Nogle gange er det bedre bare at fokusere på sit eget spil og ikke researche så meget på sin modstander, tænker jeg.

Jeg spillede e4 og han spillede c5 - Siciliansk. Må sige, at han kunne sin sicilianer, og jeg brugte lang tid på at finde en åbning. Så lang tid, at jeg kom i tidnød og skulle nå 12 træk med 5 minutter på klokken. Det lykkedes med hiv og sving og efter et langt sejt parti, hvor vi begge omdirigerede officerer, lykkedes det mig at fange hans tårn og dronning i en springer gaffel og vinde en kvalitet. Jeg gav dog en bonde væk i et lidt for hektisk spil omkring de 40 træk pga. tidnød. Derfor blev det materialemæssigt et ganske lige slutspil, hvor diagramstilllingen kommer frem til sidst efter 58 træk. Jeg har to minutter tilbage på klokken til resten af spillet. Finder heldigvis et vindertræk og min modstander rækker mig hånden og giver op. Kan du også finde vindertrækket? (Måske er der flere??)

 

Mit vindertræk er 59. Tf2!! (Df7 er også godt, men Jeppe fandt det bedste træk! - red.). Han kan ikke slå pga. binding og han går mat uanset hvad.... Pu ha...".

 

0

Jens fortæller fra 4.-brættet: "Mit parti udviklede sig helt lige ifølge Fritz. Ifølge min modstander var jeg nede gennem hele partiet, men det er en anden historie 😊.

I denne stilling har sort to gode træk, 28. -,b5 og 28. -,Sf8-e6. Den dårlige ide, som jeg så valgte, er 28. -,Sf5, hvorefter der ikke er forsvar mod 29. Df3, med ideen at spille g4 og sætte mat på f8, hvis Sf5 flyttes. Bemærk at Sfe6 ikke længere holder sammen på stillingen, fordi den ikke er dækket af springeren på d4, som geniet jo har flyttet til f5.

Vi bør alle sammen få ubehag ved at se sorts kongestilling. Det er et kendt matbillede, hvor bønderne på h7 og g6 lukker kongen inde".

 

1

Morten fortæller fra 5.-brættet: "Jeg spillede min nye farvoritåbning - Londonåbningen (nu med rokade – men sig det ikke til Sigurd!). Denne gang blev den mødt af et Hollandsk modsvar. Den variant ved jeg ligger godt til mit åbningsvalg – men jeg havde ikke forberedt mig på det og kunne slet ikke huske, hvordan man skal imødekomme den. Noget må dog sidde fast. Kom godt ud af åbningen, fik presset modstanderen og havde mange trusler midt på brættet mod hans konge, som ikke fik rokeret i åbningen. Jeg kom til at give ham lidt plads i midtspillet, hvor han kom godt igen efter et fejltræk med min dronning, som indtil da havde stået godt og aktivt. Nu stod den passivt ,og han fik et godt tryk mod min kongestilling. Da jeg var færdig med at bande over mig selv, fik jeg minsandten øje på en variant, hvor jeg bytter et tårn for en springer og to bønder. Fik mit tårn igen og fik lov til at spille slutspil med to bønder i overskud, tager endnu en officer og til sidst opgiver han."

 

0

0

0

Henning M. fortæller fra 6.-brættet: Eller det vil sige - det gør han ikke, for Henning læser og skriver ikke mail særlig tit, så vi afventer et brev (der nok er fremme om 1-2 uger), telegram (er der stadig noget, der hedder det??), en brevdue eller en papyrusrulle med et par ord om hans parti... 😎

 

Jan fortæller fra 7.-brættet: "Jeg vandt en kvalitet i midtspillet, men fik spillet forkert i tidnød, så han fik udlignet. Vi kom begge i tidnød til sidst i slutspillet med løber, tårn og 5 bønder hver omkring træk 55, og jeg fik igen kæmpe fordel, men overså i forvirringen en mat i 1. Føj, men også et hårdt parti for en, der ikke har spillet andet end et enkelt parti i over et år!"

 

Peder fortæller fra 8.-brættet: "Jeg mødte Kim Petersen, en spiller jeg har mødt for 2 - 3 år siden. Han er god til at bruge sine løbere. Forsøgte først at få afbyttet ihvertfald den ene løber, men det lykkedes ikke. Fik egentlig godt styr på stillingen, selvom der var et stort tryk på en enlig bonde på e6 . Jeg kunne måske havde vundet hans bonde på e5, men som jeg så det, ville jeg risikere at miste et tårn.

I træk 45, efter mere end 4 timers spil (plejer ikke at spille så længe), fik jeg ikke set en skak med tab af springer. Da jeg havde 2 tårne mod løber og 2 tårne, fortsatte jeg. Tårnene blev hurtigt byttet af, og resten var kun at forsøge at få en fribonde til dronning før KP, men han ville ikke lave de nødvendige fejl ".

 

Således bragt ned på jorden, må vi dog i nederlagets stund glæde os over, at ingen af os 8 spillere blev decideret nedspillet. Det var meget lige spil langt hen ad vejen, og vægtskålen kunne lige så godt have tippet den anden vej i flere af partierne.

 

- Sigurd

3. runde - søndag 9/12 - 2018

Holbæk 2 - SLS 1: 5-3

Så var tiden kommet til den laaange tur til Holbæk.Med små 2 timer på landevejene hver vej er det en holdkamp, hvor transporten næsten tager længere tid end selve holdkampen. Som efterhånden fast reserve deltog Peder i stedet for Valerii. Og igen er det lykkedes at få alle spillerne til at komme med deres korte bidrag fra deres eget parti.

 

0

Sigurd fortæller fra 1.-brættet: "Til sådan en udekamp mod en af de store klubber med mange medlemmer er det meget svært, for ikke at sige umuligt, at forberede sig optimalt, for modstanderen kan man kun gætte sig frem til, og spillerne fra den anden ende af hovedkredsen er for en stor del ukendte.

 

Det viste sig, at jeg skulle møde Henrik Stockflet, som jeg ikke har mødt før. Jeg kom forrygende fra start i en variant af Philidors forsvar 1. e4, e5 2. Sf3, d6 3. Lc4, Lg4 4. Sc3, Sf6 5. 0-0, Sc6 6. h3, Lh5 7. d3, Dd7 8. Le3, h6 9. Sd5, Sd8?. Dette er en stor fejl af sort, der giver mig mulighed for at ødelægge hans stilling. 10. Sxf6+, gxf6. Faktisk kunne jeg have vundet en bonde med 10. Sxe5! (Se diagram), men hvem overvejer lige at sætte dronningen i slag så tidligt i partiet -det gjorde jeg i hvert fald først 3 træk senere, da samme mulighed opstod igen... 11. d4, Tg8 12. Kh1, f5 13. Sxe5! Så var den der. 13. -, dxe5 Dxh5, exd4 15. Tad1, Lc5 16. exf5??

 

Efter i nu hele 3 træk at have stået klart til gevinst, er det åbenbart på tide, at jeg igen udøver mit særlige talent for at sætte gevinststillinger over styr. Den sorte dronning slipper nu ud af bindingen med 16. -, Dc6 og mattrussel. Den havde jeg ikke set... Et simpelt 16. c3 havde lagt yderligere pres på d-bonden, som måtte falde til sidst. Resten af partiet var en katastrofe, hvor jeg ganske vist havde muligheder, men sort kunne sno sig ud af dem hele tiden".

 

1

0

Henning A. fortæller fra 2.-brættet: "Om mit parti kan der kun siges, at efter håbløs åbning, hvor jeg havde sort, lykkedes det mig at lave en opgave til min modstander i træk 16. Opgaven lød på mat i tre træk. Underligt nok løste min modstander opgaven.

Efterfølgende fik jeg rådgivning af Michael, - for det går jo ikke i fremtiden at blive ved med at lave den samme fejl igen og igen".

 

Michael har ikke meget at fortælle fra 3.-brættet: For hans modstander dukkede aldrig op! Det er en MEGET lang vej at tage for bare at lave ingenting. Vi troede, at partiet i det mindste så blev ratet, når modstanderen udebliver uden afbud, men den regel gælder så ikke ratede holdturneringer ?!... Så alt hvad Michael opnåede (bortset fra pointet) var vores andres uforlignelige selskab...

 

Ved granskning af de øvrige resultater i mesterrækken viser det sig, at Holbæk lavede nøjagtig den samme fejl i deres 3.-holds kamp mod Køge!

 

0

Jeppe fortæller fra 4.-brættet: "Jeg spillede Najdorf med sort og kom egentligt meget godt ud af åbningen. Til gengæld regnede jeg forkert i midtspillet og "solgte" en officer kvit og frit".

 

0

Diagram 1

Diagram 3

Jens fortæller fra 5.-brættet: "Efter at være blevet jordet totalt i åbningen, der - for at gøre ydmygelsen komplet - var Fransk, var vi nået frem til denne stilling (diagram 1).

 

Diagram 2

Vi kan se, at den sorte springer er dømt til at forblive på feltet e5, hvis hvid spiller et tårn til e1. Hvis springeren så flytter, sætter hvid mat med Te8++. Sort kan dække springeren med f6, og hvid kan så angribe yderligere med f4. Sort får så to centrumsbønder på d5 og e5, med mindre f-bonden er bundet til kongen af et tårn i f-linjen. God ide?

 

Derfor vælger jeg at spille Ta-e1, og sort hopper af krogen med La6, der jo truer tårnet på f1. Det brugte jeg så resten af tiden på at ærgre mig over. Hvorfor S. i H. spillede jeg ikke Tf-e1? Med største modvilje lod jeg Frits gennemgå spillet, da jeg var kommet hjem, og så til min ”trøst”, at Tf-e1 heller ikke er helt godt. Sort redder situationen med Th6, som bytter springerne af, hvis jeg spiller Txe5. (diagram 2).

 

Faktisk begår jeg først fejlen i stillingen, som den er i diagram 3.

 

Ved at slå bonden med Txd5, tillader jeg sort at vinde springeren med det famøse træk Th6, hvorefter jeg er bagud med et helt tårn. I diagramstillingen skal hvid spille Sb5, og sende den videre til d4, hvorefter der er lige spil".

 

1

Morten fortæller fra 6.-brættet: "Udsigten fra 6.-brættet: Jeg fik ikke lov til at spille min sicilianske drage. Til gengæld fik jeg lov til at spille engelsk med sort. Det er ikke noget, jeg gør mig så meget i, så efter 3. træk er jeg udenfor min teoretiske viden. Det bliver et vildt spil med angreb på begge kongestillinger. Modsatrettede rokader lægger li´som op til det – men alligevel. Så vildt behøvede det heller ikke at være...

Først laver jeg et godt træk, hvor jeg laver en løbergaffel på tårn og dronning. Derefter laver jeg et dårligt træk, hvor han heldigvis slår tilbage med den ”forkerte” brik – ellers havde han fået godt modspil. Men lidt mere omtanke og koldt vand i blodet, havde klædt hr. Døring på det tidspunkt. Til sidst laver jeg et par gode træk med mine tårne, som koster ham en løber. I slutspillet har jeg to tårne mod et tårn og et par fribønder. Min konge er heldigvis tæt nok på til at få bønderne langsomt, men sikkert, stoppet – og som de sidste i lokalet slutter vi vores kamp med, at han opgiver efter 53. træk."

 

½

Henning M. fortæller fra 7.-brættet: Eller det vil sige - det gør han heller ikke denne gang - sandsynligvis af samme årsag som sidst... Vi afventer brevduen. Det kan dog tilføjes, at Henning også var tæt på at vinde kampen på udeblivelse. Hans modstander kom næsten 45 minutter for sent. 😎

 

½

Peder fortæller fra 8.-brættet: "Så fik jeg den anden remis i tre forsøg. Ved analysen efterfølgende sammen med Michael og Sigurd fik jeg set (lært hvis man ellers kan huske det), at der ikke nødvendigvis skal byttes, men se stillingen fra modstanderens side og få øje på hans svagheder og udnytte dem der, hvor der er muligheder. Det er nok næste skridt for at få de hele gevinster, som jeg mangler".

 

Slutresultatet var fuldstændig som den forventede score og også de cifre, vi på forhånd fandt acceptable i Hennings bil på vej til Holbæk.

 

- Sigurd

4. runde - søndag 13/1 - 2019

SLS 1 - Maribo 1:

 

5. runde - søndag 27/1 - 2019

Køge 3 - SLS 1:

 

6. runde - søndag 24/2 - 2019

SLS 1 - Slagelse 1:

 

7. runde - søndag 10/3 - 2019

SLS 1 - Holbæk 3:

 

LINKS

HOLDOPSTILLING

I stærkeste opstilling består holdet af flg. spillere:

 

1. Sigurd Marthendal

2. Henning Andersen

3. Michael Nielsen

4. Jeppe Hansen

5. Jens Petersen

6. Morten Døring

7. Valerii Morozov

8. Henning Mogensen

HOLDLEDER

Henning Andersen

Email: henan@guldborgsund.dk

Mobil: 25182208

SPILLEDATOER OG STED

Søndag 28/10 på hjemmebane mod Dianalund

Søndag 18/11 i Faxe mod Faxe 1

Søndag 9/12 i Holbæk mod Holbæk 2

Søndag 13/1 på hjemmebane mod Maribo 1

Søndag 27/1 i Køge mod Køge 3

Søndag 24/2 på hjemmebane mod Slagelse 1

Søndag 10/3 i Faxe/Haslev mod Holbæk 3

TOPSCORER

Morten Døring 3/3

ARKIV

Hvor & hvornår

 

Spilledag:

Tirsdag kl. 19.00

Torsdag: Hjemmekampe i holdturneringen

 

Sæson:

September til april (inkl.)

 

Spillested:

Kettinge Fritidscenter

Kettingevej 78

4892 Kettinge

Du er besøgende nr:

web hit counter